Cartoon Dolls Community  - Doll forums and doll maker discussion boards

Cartoon Dolls Community - Doll forums and doll maker discussion boards (http://www.thedollpalace.com/forum/)
-   Site Problems (http://www.thedollpalace.com/forum/site-problems/)
-   -   Edit Button? (http://www.thedollpalace.com/forum/site-problems/19476-edit-button.html)

Aihana_ 09-03-2008 01:05 AM

Edit Button?
 
I don't know if this has been happening to anyone else but recently when I post, I can't go back and edit them, like if I make a mistake, it wont load.
Is it my computer? Or the site??

LancasterPrincess 09-03-2008 01:36 AM

I just checked and it let me edit... you might try clearing out your history and cookies both online and offline. I know that always lets me do things that normally wouldn't let me do online before.

Silent_Wolf 09-03-2008 06:00 AM

Have you tried going into an advanced edit browser? That usually works much better than the quick edit option. To get there, right click on the edit button and click 'open;' instead of coming up and changing the post itself into a texttyperboxthing, you go to a new page to edit it.

iluvdolphin6 09-03-2008 05:01 PM

it lets me edit... make sure your using the right button

Aihana_ 09-03-2008 06:53 PM

Quote:

Originally Posted by Silent_Wolf (Post 740168)
Have you tried going into an advanced edit browser? That usually works much better than the quick edit option. To get there, right click on the edit button and click 'open;' instead of coming up and changing the post itself into a texttyperboxthing, you go to a new page to edit it.

Oh thanks that seemed to work!

Cookie_Crumps 09-04-2008 02:27 AM

it happens to me too,i will try to do what Wolfie said.

Rain538 09-04-2008 09:20 PM

same here...but the same thing happens whith the "post quick reply" button


All times are GMT -4. The time now is 01:24 PM.

© 2007 The Doll Palace