Cartoon Dolls Community  - Doll forums and doll maker discussion boards

Cartoon Dolls Community - Doll forums and doll maker discussion boards (http://www.thedollpalace.com/forum/)
-   Site Problems (http://www.thedollpalace.com/forum/site-problems/)
-   -   Is it my computer or... (http://www.thedollpalace.com/forum/site-problems/17771-my-computer.html)

Cherrypinkcheeky 02-14-2008 07:41 AM

Is it my computer or...
 
...does the blog not work

I mean, yes, I can see others but i'd like to make my own and it wont let me.

Do u have to be premi or something?

xPapercut 02-14-2008 12:40 PM

It's happened to me as well.

I don't think premi has anything to do with it. It's just extrmely glitched.

Cherrypinkcheeky 02-14-2008 02:13 PM

yeah it sed contact the webmaster and i hav but they havnt replied :(
xx

Cherrypinkcheeky 02-17-2008 05:24 AM

does anybody else know anything about the Blogs :???: :)

smachappy2 02-17-2008 08:08 PM

Its the blogs it won't let me either

Cherrypinkcheeky 02-18-2008 12:53 PM

Oh.... it said that my message failed when I tried sending it to the Webmaster

I've seen all of the other lbogs and would really like to make one :(

lizzie041 02-22-2008 04:27 PM

Quote:

Originally Posted by Cherrypinkcheeky (Post 656686)
Oh.... it said that my message failed when I tried sending it to the Webmaster

I've seen all of the other lbogs and would really like to make one :(

hey wazup i have trouable doing the same thing

Anaiyia 02-24-2008 04:13 AM

I'm having trouble with blogs too. Also my dolls wont save in my album. I have written but no reply either. Is anyone else having a similar issue?


All times are GMT -4. The time now is 09:02 AM.

© 2007 The Doll Palace